Kan ik mijn parelsieraad opnieuw laten knopen?

Kan ik mijn parelsieraad opnieuw laten knopen?

Geknoopte parelsieraden dienen na 10 tot 15 jaar, of eerder bij frequent dragen, opnieuw geknoopt te worden. Vaak zie je dat er op den duur ruimte ontstaat tussen de parel en het knoopje. Het gevolg is dat de draad tussen de knoopjes dunner wordt door het schuren en daardoor makkelijker breekt. Dit zie je ook vaak bij de aanhechting bij het slotje. Mocht je een parel- of edelstenen sieraad hebben die in deze staat is dan kun je deze door mij opnieuw laten knopen. Ook geknoopte sieraden waarvan het slotje kapot is of je er een ander slotje op zou willen laten zetten, als ook het verkorten van geknoopte sieraden is ook mogelijk. Hiervoor zal de ketting of armband volledig opnieuw geknoopt moeten worden.

Voor een prijsopgave stuur je een duidelijke foto van de hele ketting of armband naar info@zhenzhu.nl eventueel aangevuld met een detailfoto van het slotje, dan krijg je binnen 1 werkdag een duidelijk opgave van de kosten. Het opnieuw laten knopen van bestaande parelsieraden als ook reparaties nemen in de regel 4-5 werkdagen in beslag (van moment van ontvangst tot het opnieuw verzenden). Neem nu contact met mij op via het contactformulier of stuur een email naar: info@zhenzhu.nl

Geknoopte zoetwaterparel armbanden

Geknoopte zoetwaterparel kettingen

Mis NOOIT meer een aanbieding!

Ontvang 4 x per maand informatie welke sieraden horen bij welk sterrenbeeld, leuke weetjes over parels en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van leuke acties.
Ben er als EERSTE bij en mis nooit meer een aanbieding!