Bredase Angelique Dieteren van Zhen Zhu staat voor de 2de keer in finale Shopping Awards

Bredase Angelique Dieteren van Zhen Zhu staat voor de 2de keer in finale Shopping Awards

Zhen Zhu heeft de 3de prijs  gewonnen tijdens de Shopping Awards 2023. De sieradenwebshop, gespecialiseerd in zoetwaterparels, sleepte donderdag 23 maart de prijs in de wacht in de categorie 'juweliers'. Een heel mooi resultaat tussen genomineerde merken als Ti Sento en My Jewellery, die respectievelijk de eerste en de tweede plek bemachtigden. Eigenaresse Angelique Dieteren begon haar webwinkel in 2011 en groeide uit tot de unieke parel en edelstenen webshop. Ze vertelt: “Ik had nooit durven dromen dat ik voor de 2de keer in de finale zou staan.”

Shopping Awards

De Shopping Awards, gesponsord door Thuiswinkel.org, werden voor de 21ste keer uitgereikt tijdens een award-gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De winnaars van de Shopping Awards worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van 700 experts uit het vak. Waarbij vakexperts geen oordeel konden geven binnen de branche waarin ze zelf werkzaam zijn. Zowel de publiekstemmen als het oordeel van de experts telden voor 50% mee in het eindoordeel. Met de scores van het publiek en de experts kwam Zhen Zhu in de categorie juweliers als tweede uit de bus.

Blij met de erkenning

“Deze award is een prachtige erkenning van mijn klanten én de experts voor het harde werk wat ik de afgelopen 13 jaar gedaan heb. Deze prijs motiveert mij enorm om de ingeslagen weg voort te zetten en verder te verbeteren” vertelt Dieteren.
“Bij Zhen Zhu werk ik met unieke parels en edelstenen die ik verwerk in bijzondere sieraden, die mijn klanten een personal touch geven zodat zij zich aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen”.
Zhen Zhu komt uit het Chinees, het land waar de meeste zoetwaterparels groeien en betekent parel. Haar motto is daarom ook: volg je hart en je passie, dan weet je zeker dat het goed komt.

Over Zhen Zhu

Als meisje van 11 had Angelique Dieteren de grote wens om edelsmid te worden, maar vanwege de crisistijd sloeg ze een andere weg in. Eerst in het onderwijs en daarna in het bankwezen. In 2007 besloot ze het roer om te gooien. Ze volgde haar passie voor Azië, haar liefde voor parels en sieraden en richtte in 2010 haar eigen parel sieraden bedrijf Zhen Zhu op. Inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van trendy en unieke parelsieraden. Bekijk het complete assortiment op www.zhenzhu.nl.