Hollands Glorie Collectie

Hollands Glorie Collectie  - Unieke sieraden met een Hollands tintje

Deze collectie is speciaal ontworpen en met de hand gemaakt, waardoor het unieke sieraden zijn geworden.
De sieraden hebben een Hollands tintje door de porseleinen kralen met een Delfts Blauwe look hebben.
Omdat de porseleinen kralen met de hand zijn beschilderd zijn niet alle kralen hetzelfde en krijgt het een unieke uitstraling.

Delfts Blauwe porseleinen kralen met verschillende motiefjes

Sieraden met Delftsblauw

De Delfts Blauwe kralen die met de hand zijn beschilderd hebben een verschillend motief, zoals hierboven te zien is. Zo is er de oer Hollandse tulp te zien, maar ook de molen, golfje, bloem en een weef motief. Naast het feit dat er verschillende beschilderingen zijn, zijn er ook verschillende vormen van de Delfts Blauwe kralen, zo is er een klompje, bol, ovaal, ruit- en cylinder vorm.
Door deze verschillende vormen en beschilderingen ontstaat er een bijzonder en uniek sieraad.

Echte parels met een Hollands tintje

Alle sieraden zijn gemaakt van echte zoetwaterparels.
De parel armbanden en -kettingen  van de collectie Hollands Glorie zijn allen geknoopt, hetgeen wil zeggen dat er na elke parel een knoopje te zien is. 

Dit zorgt ervoor dat de parels niet langs elkaar heen schuren en dat de parelketting of -armband soepel valt. Bovendien zal bij een eventuele breuk niet alle parels over de grond rollen.

Cadeau tip: Geef een bijzonder Hollands cadeautje

Sieraden met een Hollands tintje zijn leuk om cadeau te geven aan  iemand die je iets unieks wilt geven uit Nederland.
Dat kan je zus, tante, moeder, oma, vriendin, nichtje of collega zijn die niet meer in Nederland woont en die je graag wilt verrassen met een origineel Hollands cadeautje om ze het bijzondere Nederlandse gevoel te geven.
Want sieraden kunnen gevoel van emotie als geen ander zo goed overbrengen want "Jewelry is all about keeping memories alive ".